
- 28.07.2022
- čtení na 1 min.
Powerlogy banana bread s Kešu polevou
Powerlogy banana bread s Kešu polevou Letní, lehký a křupavý pečený Powerlogy banana bread v odlehče...
Využijte velkou akci -15 % na vše s kuponem POWER15
Proč suplementovat Power Collagen a v čem je specifický? V Powerlogy se snažíme udělat maximum pro vývoj produktů, které v sobě spojují sílu čisté chuti a funkčnosti pro extra energii a nadprůměrný fyzický i mentální výkon. Věříme, že kvalitní jídlo mění myšlení, a proto mají všechny naše produkty vysokou výživovou hodnotu.
V Powerlogy je naší vášní progresivní a efektivní životospráva.
Kolagen protein je základní stavební jednotkou pokožky, vlasů, nehtů, kostí, šlach, kloubů a chrupavek. Dal by se nazvat lepidlem, které nás drží pohromadě. Tělo ho sice přirozeně produkuje, ale s narůstajícím věkem se jeho produkce postupně snižuje, což vede k oslabení struktur buněk a projevům stárnutí.
Power Collagen je díky hydrolyzaci velmi dobře vstřebatelný, nezpůsobuje problémy s trávením či zánětlivé reakce. Hydrolyzovaný kolagen je zpracován buď tepelně, nebo enzymaticky, aby se omezila jeho srážlivost. Ten náš je upraven enzymaticky, protože nám šlo o co nejšetrnější zpracování (při tepelném zpracování dochází k částečné denaturaci). Proto je určen nejen pro efektivní výživu kloubů, kostí, pokožky a svalů, ale zejména na dlouhodobou podporu imunity a procesu hojení. Detailnější popsané benefity i v tomto článku.
Protein je navíc výborně rozpustný i v teplých nápojích, a tak ho můžete přidat do kávy, polévek smoothies či omáček. Už jednou dávkou denně výrazně přispějete k výživě všech tkání a kompletnímu příjmu důležitých esenciálních aminokyselin.
Powerlogy banana bread s Kešu polevou Letní, lehký a křupavý pečený Powerlogy banana bread v odlehče...
Už jste vyzkoušeli kombinaci čerstvých jablek s naším kešu krémem? Připravte si tento jednoduchý hrn...
V našem prvním článku o histaminové intoleranci jsme se již letmo zmínili o některých potravinách s...
Recenze produktu
Zatím zde nejsou žádné recenze.