Ghee (přepuštěné máslo)

Vysoce kvalitní německé přepuštěné máslo s certifikátem DEMETER vyrobené z mléka alpských krav pasoucích se na trávě. Máslo ghee bez laktózy, bílkovin, vody a umělých konzervačních látek. Naše ghee se vyrábí přísným procesem trojité filtrace pro 100% odstranění laktózy, kaseinu a vody.

Tento výrobní proces zajišťuje stabilitu a čistotu, na kterou se mohou spolehnout i lidé s těžkou intolerancí laktózy. Máslo vydrží čerstvé a voňavé až 8 měsíců bez chlazení! Podařilo se nám získat poctivé, vysoce kvalitní německé máslo s certifikátem DEMETER od krav krmených výhradně trávou (v létě) a senem (v zimě).

Pravé máslo z krav krmených trávou je podle našeho názoru jedním z nejlepších zdrojů synergie důležitých vitaminů A, D, E, K a kyseliny máselné. Pravé máslo však není snadné sehnat, nemluvě o jeho omezené trvanlivosti. Proto vidíme jedno z nejlepších řešení v prémiovém másle ghee (přepuštěné máslo), kde jako jedni z mála v České republice a na Slovensku můžeme garantovat nulový obsah laktózy a kaseinu.

Jak nejlépe využít ghee

  • Stejně jako klasické máslo k přímé konzumaci či přidat do kaše nebo granoly.
  • Přidat do kávy s MCT olejem a rozmixovat.
  • Zakomponovat do domácího pečení nebo vaření jako zdroj zdravých a kvalitních tuků.
  • Výroba vlastních snacků v low carb až keto stylu, produkt neobsahuje sacharidy.