💥 Skvělá AKCE 1+1 na C8 MCT olej a ceremoniální kakao

Zelený chlebíček bez lepku a mléka

Délka přípravy: 1 hodina

Zelený chlebíček bez lepku a mléka

ZELENÁ na talíři?

Víme, že to není pro každého. V Powerlogy jsme se však rozhodli přinést malou zelenou revoluci i do vaší kuchyně.

Zelená je barvou naděje, odráží pozitivní energii, uvolnění, klidnou mysl a v neposlední řadě to nejdůležitější – ZDRAVÍ. Proto jsme pro vás připravili několik tipů na recepty, které odrážejí myšlenku ZDRAVÍ NA TALÍŘI.

Připojte se k naší iniciativě Zelený měsíc. Protože u nás v Powerlogy neplatí, že „co je zdravější, je méně chutné“. Právě naopak. Přesvědčte se o tom s námi a vyzkoušejte si připravit tento netradiční, dozelena upečený banánový chlebíček. Mimochodem, díky obsahu špenátu je bohatý na železo v přírodní formě.

Postup:

  • Nejprve vločky rozmixujte na jemnou mouku a dejte je do mísy.
  • Do směsi přidejte kokosovou a pohankovou mouku, prášek do pečiva a špetku soli.
  • Vložte rozmačkané banány, špenát, vejce, mléko a kešu krém do mixéru a rozmixujte dohladka.
  • Tuto směs nalijte do mísy a jemně vmíchejte MCT olej.
  • Poté spojte suché přísady s mokrými tak, aby vznikla kompaktní hmota.
  • Formu na chleba (nebo jinou formu, kterou máte doma) vyložte pečicím papírem a nalijte do ní připravenou směs.
  • Pečte při 180 °C asi 30-40 minut v závislosti na troubě.
  • Konečné zdobení chleba je na vás.
  • Doporučujeme doplnit naším makovým krémem, který v kombinaci se sladkou chutí pečených banánů vytváří neodolatelnou kombinaci.

Použité produkty

Nejnovější informace ze světa funkčních potravin

Odebírejte Powerlogy newsletter a získejte -10 % na první nákup


    Nastavení souborů cookies

    Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro správné fungování webu, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Díky nim vám zobrazujeme nabídky šité na míru a nabízíme produkty, které by vás mohly zajímat. Potřebujeme k tomu váš souhlas. Více o Cookies se dočtete zde.

    Přizpůsobte předvolby souborů cookie