Pouze 48 hodin doprava ZDARMA | Pořádný úklid skladu 2+1 | -10 % na nové proteinové tyčinky

The Powerlogy Podcast: Margit Slimáková, o skutečném jídle

The Powerlogy Podcast: Margit Slimáková, o skutečném jídle

https://www.youtube.com/watch?v=ZGfvxLHqc0A

TÉMA: Jediné a základní doporučení od Margit zní až velmi jednoduše: Jezte skutečné jídlo. Skutečné jídlo, to jsou základní potraviny, minimálně průmyslově upravené. Když je budeme jíst, není podle Margit možné udělat chybu. „Za 30 let praxe jsem neměla člověka, který by přibral z ovesných vloček, mrkve, vajíček nebo jablek.“ V rozhovoru se dozvíte zákulisí průmyslového zpracování, kde se produkty připravují v laboratořích s docílením tzv. „blisspointu“ – pocitu blaženosti. Je to speciální kombinace cukru, tuku, soli a dochucovadla, která vede k tomu, že nemáme dost a jíme nadbytek.

Koho dnes poslouchám?

Margit Slimáková je česká dietoložka, bloggerka, propagátorka zdravé výživy. Vystudovala farmacii a výživu a ve své práci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Podle rozsáhlého průzkumu nezávislé mezinárodní organizace Ashoka je nejvlivnější českou expertkou v oblasti zdravého životního stylu, zdravé výživy a přístupu ke zdravotní péči. Poskytuje poradenství, publikuje, školí a přednáší. Napsala bestseller Velmi osobní kniha o zdraví a založila Globopol coby 1. český think tank pro otázky veřejného zdraví.

WEB:
https://www.margit.cz/
http://www.cojist.cz/
https://blog.aktualne.cz/blogy/margit-slimakova.php

IG:
https://www.instagram.com/margit.cz/

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Zatím tady nejsou žádné komentáře.

Nejnovější informace ze světa funkčních potravin

Odebírejte Powerlogy newsletter a získejte -10 % na první nákup


    Nastavení souborů cookies

    Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro správné fungování webu, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Díky nim vám zobrazujeme nabídky šité na míru a nabízíme produkty, které by vás mohly zajímat. Potřebujeme k tomu váš souhlas. Více o Cookies se dočtete zde.

    Přizpůsobte předvolby souborů cookie