💥 Skvělá AKCE 1+1 na C8 MCT olej a ceremoniální kakao

Vepřová panenka se slaninou připravená na ghí

Délka přípravy: 40 minut
Počet osob: 2

Vepřová panenka se slaninou připravená na ghí

Jednoduchý recept, jak připravit vepřovou panenku na ghí másle. Spolu s pečenými mrkvovými hranolky a salátem je chutným lehkým obědem či večeří.

Postup:

  • Mrkev očistíme, nakrájíme na proužky a poklademe na plech vyložený papírem na pečení.
  • Hranolky osolíme, opepříme a pečeme přibližně 30 min. na 200 °C. Po deseti minutách pečení vložíme do trouby i maso.
  • Panenku z obou stran osolíme a okořeníme.
  • Na středně velké pánvi rozehřejeme ghee máslo a panenku zprudka osmahneme.
  • Panenku přendáme do zapékací mísy, obalíme ve slanině, polijeme výpekem, potřeme medem a vložíme do předehřáté trouby na 200 °C na 20 min.
  • Před podáváním krátce opečeme rajčata na pánvi, na které jsme připravovali panenku. Salátové listy omyjeme a natrháme na menší kousky.

Použité produkty

Nejnovější informace ze světa funkčních potravin

Odebírejte Powerlogy newsletter a získejte -10 % na první nákup


    Nastavení souborů cookies

    Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro správné fungování webu, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Díky nim vám zobrazujeme nabídky šité na míru a nabízíme produkty, které by vás mohly zajímat. Potřebujeme k tomu váš souhlas. Více o Cookies se dočtete zde.

    Přizpůsobte předvolby souborů cookie