Křupavé brambory ve slupce
Rychlý, chutný a hlavně zdravý oběd, nad kterým nestrávíte dlouhé hodiny v kuchyni? Vyzkoušejte náš tradiční recept na pečené brambory ve slupce, které jsou připravené na kvalitním olivovém oleji a plné zdravých tuků a funkčních sacharidů. Dochucené novým Kurkuma kořením chutnají výtečně.
V receptu nenajdete palmový tuk, umělé přísady ani dochucovadla z mouky. S čerstvou zeleninou a lehkým jogurtovým dipem máte za pár minut připravený opravdu sytý a křupavý oběd.
Postup:
- Uvaříme 10 menších brambor ve slupce, tak aby se nerozvařily.
- Uvařené brambory v jedné zapékací misce zalijeme zálivkou z olivového oleje, bylinek, lžíce Powerlogy kurkumy a soli.
- Na plechu vyloženém pečicím papírem popučime brambory (pomozte si dnem sklenice) a přelijeme je zbytkem zálivky.
- Brambory pečeme při 190 °C asi 25-30 minut, dokud nejsou křupavé.
- Podávejte s čerstvou zeleninou, jogurtovým dipem nebo i jen tak pečené, chutnají výborně.
- Dobrou chuť!